February 19, 2016

Graduated from SNU LEI

Views

Assalamualaikum semuaaaa ~ 

Setelah hampir setahun menyepikan diri. Sorry semua. Fyza busy sangat. Laptop tak tersentuh kecuali time apply Uni je ><'' SORRYYYYY GUYSSSSS ㅠㅠ

Okay sebenarnya nak update blog nie dah lama dah. Tapi biasalah, busy. Kali nak update simple je.

Kami KAMSA15, pada 5 Februari 2016, di 서울대 호안교수회관(nama English dia tak ingat) selamat bergraduasi dengan lancar. Actually ditugaskan untuk main-2 lampu hall waktu tu, tapi lepas tanya lecturer macam mana setting lampu lagi bagus semua, kawan lagi sorang je yang kena buat kerja sebab kitorang dah bahagikan tugas. Sorry T.T


96 people with lecturers and Pegawai PPL Embassy Malaysia di Seoul


Paling best sebab kitorang ada banyak persembahan. Taekwonmu (Taekwondo + dancing), singing, Arirang Team, Dancing semua ada. I'm proud of them! (walaupun sedih tak dapat join group dancing ㅠㅠ)

Okay , another thing that I'm proud about is our magazine !!! Our magazine kali nie paling warna-warni antara batch-2 sebelum nie and kitorang use Instagram theme sebab hampir 96 orang batchmates ada IG account and update every week.

Our magazine ~

So selepas nie, semua akan memulakan langkah baru, sama ada peringkat diploma mahupun degree, jangan lupa jenguk-2 ye guyss ~ Fightingg !


Thanks for reading ! Comment with your Facebook :)

Comments
0 Comments

0 walkie-talkie:

Post a Comment